• Evenemang idag
Tisdag
25
April 2023
Gummifabriken, Auditoriet Ängelholm

Nycirkus: Out of Chaos med Gravity and Other Myths

Ett av Australiens mest framgångsrika cirkuskompanier är tillbaka i Sverige med en kritikerrosad produktion. I ”Out of Chaos” varvas rå och explosiv akrobatik i världsklass med insikter om hur det är att stå på scenen. Det är en intim och originell scenkonstupplevelse som på ett briljant sätt utforskar cirkusens förhållande till kaos och ordning. Effektfull ljud- och ljusdesign bidrar till en rik helhet som visar varför Gravity and Other Myths är ett av de mest spännande cirkuskompanierna just nu.
Gravity and Other Myths har nått världsomspännande framgångar sedan starten 2009. När de nu turnerar med djärva Out of Chaos, utgörs kärnan i föreställningen av förhållandet mellan artisterna och deras publik. Det är innovativt, humoristiskt och tänjer på samtidscirkusens gränser. En spektakulär föreställning som rör sig mellan ordning och kaos, och mellan de spänningar som driver mänskliga relationer. Det här är scenkonst du inte vill missa!

I siffror

32 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter