På äventyrsparken Upzone i Ängelholm finns äventyr både på marknivå och bland trädtopparna. Ta med familjen eller kompisarna på en spännande utmaning!

Att bege sig ut i en höghöjdsbana exempelvis när det är dags för kickoff, svensexa eller familjeutflykt har blivit allt mer vanligt under de senaste åren. Upzone har ett flertal banor runt om i landet och en av dessa hittar du i Ängelholm – mitt i Hembygdsparken. Här finns flera olika höghöjdsbanor att välja mellan för att det ska finnas någonting som passar för alla, och banorna ligger upp till 15 meter upp bland träden. Äventyret tar normalt sett cirka 2,5 timmar, och det finns även särskilda banor som är anpassade för att hela familjen ska kunna delta.

På Upzone är säkerheten A och O! Säkerhetsutrustningen är mycket viktig, och alla som besöker banan får först en genomgång kring hur man säkert tar sig igenom olika hinder på ett tryggt sätt. För att få ge sig ut i Upzones höghöjdsbanor behöver man vara minst 125 centimeter lång, och den maximala viktgränsen ligger på 120 kilo. När du väl är uppe i banan får du sedan klättra, balansera och åka zipline – aktiviteter som definitivt kommer att få det att pirra till lite i magen!

Om du är sugen på äventyr men föredrar att hålla dig på marknivå erbjuder även Upzone flera andra aktiviteter. Bland annat finns här en så kallad Team Challenge där ni i grupp möts av utmaningar som testar både er fysiska och mentala förmåga. Det finns också ett Outdoor Escape Game som är inspirerat av Escape Room-trenden. Dessutom finns chans att testa att skjuta med pil och båge – och efter en genomgång kan ni prova på olika spel tillsammans med vänner och familj. På Upzone finns även möjlighet att anordna barnkalas.