• Evenemang idag
30-30
Nov -0001
Pellettieris kbt-mottagning, Rundelsgränd 2A Ängelholm

Boksläpp del 2 Hur du kan omvandla ditt liv med fokus på kärleksfull vänlighet

Boksläpp del 2 (395kr) på Rundelsgränd 2a | Lördag 2 juni 10.30-16.30 | Fortsättningskurs om boken med fokus på kärleksfull vänlighet med Kajsa Norbäck.
Boksläpp del 2 föregås av Boksläpp del 1 (gratis) torsdag 31 maj kl 18:30-20:30 på Slottsbiografen i Uppsala. Mycket välkommen på lördag el på torsdag el till båda tillfällena!

På denna kurs kommer vi att utforska lärorna om kärleksfull vänlighet såsom de presenteras i Hur du kan omvandla ditt liv. Vi tränar oss i en serie meditationer som lär oss tänka på ett sätt som väcker vårt goda hjärta.

Alla behöver vi bli bättre på att värdesätta andra. Det kärleksfulla sinnet skapar lycka både för oss själva och för alla vi kommer i kontakt med. På det sättet kommer vi att uppleva att vårt liv blir mer och mer meningsfullt.

Att lära oss att värdesätta andra är den bästa metoden för vår egen sinnesro och för världsfreden. Kom och upptäck hur du kan bidra till världsfred genom att utveckla den potential du har för frid och kärlek i ditt eget sinne.

Kursledare: Kajsa Norbäck
Kajsa är född och uppväxt i Uppsala. Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på Tara Center i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa utbildar sig i beteendevetenskap och psykologi på Uppsala universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.
Anmälan: https://mediteraistockholm.se/uppsala/#tab-id-2

I siffror

116 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter