• Evenemang idag
Lördag
19
Maj 2018
Halör Hallen Ängelholm

Babblarna - den första musikalen!

Babblarna – Första Musikalen har spelat för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten och hela 2018 beger sig Babblarna ut på stor Sverigeturné.

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år.
Längd: ca 35 minuter.

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

Biljetter föreställning 1 kl 11:00:
SLUTSÅLD!

Biljetter föreställning 2 kl 14:00:
SLUTSÅLD!

OBS!

EXTRAINSATT FÖRESTÄLLNING 16.00!

Intresset har varit stort och biljetterna till våra två föreställningar är nu slutsålda. För att ge er alla en chans att få uppleva Babblarna har vi nu satt in en extra föreställning klockan 16.00 (S19/5). Boka er biljetter redan idag och säkra er plats!

Biljetter till föreställningen som börjar kl 16.00.

Varmt välkomna!

I siffror

671 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter