Hotel Continental

Storgatan 23 • Ängelholm

Hotel Continental ligger vid Stortorget i Ängelholm – närmare centrum kommer man inte. Här bor du definitivt nära restauranger, caféer, butiker och sevärdheter plus att centralstationen endast ligger en kort promenad bort! I närområdet finns flera golfbanor och även stränder för de som känner för ett uppfriskande dopp. Den populära cykelleden Lergöksrundan ligger endast 200 meter från hotellet. Cykelleden är 16 kilometer lång och utan tvekan något för den aktive.

De 16 rummen på Hotel Continental är olika i form och storlek samt personligt inredda. Möblemanget är mycket klassiskt med funktion och bekvämlighet i fokus. Rummen har utsikt ut över staden. Faciliteter som finns på rummen är badrum med dusch, skrivbord, sittmöbler, satellit-TV, radio, minibar, telefon, hårtork, vattenkokare och fri wi-fi. Du väljer mellan att bo i enkelrum eller tvåbäddsrum.

Varje morgon serveras en härlig frukost i den charmiga och ljusa matsalen. Frukosten är inkluderas i rumspriset. Hotellets flerspråkiga personal rekommenderar gärna restauranger och aktiviteter runt om Ängelholm. Gäster som anländer med bil kan parkera på hotellparkering mot avgift.

Tillgängliga rum på Hotel Continental

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Continentals olika rumstyper

Torsdag 5 Oktober t.o.m Fredag 6 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Ängelholm