Hotel Lilton

Järnvägsgatan 29 • Ängelholm

Alldeles intill den ringlande Rönne å ligger Hotel Lilton beläget. Hotellet uppfördes i slutet av 1800-talet och är idag ett mindre hotell med stor charm och personlighet. Centralstationen hittar man endast 300 meter bort och till Stortorget är det endast en kort promenad. Ett besök på Caroli Hyrkart rekommenderas under din tid i Ängelholm. Här kan man fara fram i en gocart på en internationell mästerskapsbana i toppklass!

Hotel Lilton kan erbjuda 15 rymliga och mysigt inredda rum. Rummen har högt i tak och ger en hemtrevlig känsla. Man har inrett i jordnära färger, använt sig av vackra textiler och charmig belysning. En del av rummen har balkong med utsikt mot antingen gatan eller den lummiga trädgården. Du finner här faciliteter så som badrum med dusch, satellit-TV, telefon, minibar, sittmöbler, klockradio och fri tillgång till wi-fi.

När receptionen har öppet finns möjlighet att beställa öl, vin och alkoholfria drycker i lobbybaren. Hotel Lilton har även ett sommarcafé där man kan njuta av en god nygräddad våffla i trädgården (caféet har ej öppet sommaren 2013). Gäster som anländer med bil kan parkera på hotellets bakgård.

Tillgängliga rum på Hotel Lilton

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Liltons olika rumstyper

Söndag 21 April t.o.m Måndag 22 April - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Ingen återbetalning
Detta rum har minibar och satellit-tv.
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Detta rum har minibar och satellit-tv. Den ena sängen är en extrasäng.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum - Ingen återbetalning
Detta rum har sittgrupp, eget badrum med dusch och platt-tv med satellitkanaler. Vissa rum har en balkong med utsikt över gatan eller över trädgården och Rönne å.

Fler hotell i Ängelholm