Hotell Villa Rönne

Västra Kyrkogatan 1 • Ängelholm

Hotell Villa Rönne byggdes 1905 och ligger beläget i centrala Ängelholm. Idag är huset K-märkt och man har genom åren varsamt restaurerat för att försöka bevara charmen från förra sekelskiftet. Här bor man i ett lugnt och mysigt område men med närhet till stadens restauranger, caféer och shoppingstråk. I Ängelholm finns möjlighet till en massa roliga aktiviteter så som havsfiskeguidning, kitesurfing, fiske i närliggande åar och cykling på några av de fina cykellederna.

Det finns totalt sex rum/små lägenheter på Hotel Villa Rönne. Varje rum har sin egen karaktär och personliga inredning. Rummen är ljusa och de allra flesta av dem har utsikt och/eller balkong mot vackra Rönne å. Faciliteter som finns på rummen är badrum med dusch, pentry med matplats, kabel-TV, kaffe- och tefaciliteter samt fri tillgång till wi-fi. Om så önskas finns möjlighet att ställa in en extrasäng i rummen. En del av rummen är tillgängliga för medtagna husdjur.

Hotell Villa Rönne serverar ingen frukost men rekommenderar gladeligen flera bra frukostställen i närområdet. Annars går det ju alltid sitta på balkongen eller i trädgården och njuta av egenkomponerad frukost! I trädgården finns möjlighet till grillning eller om man bara vill sitta intill rosorna och njuta av bruset från angränsande Rönne å.

Tillgängliga rum på Hotell Villa Rönne

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Villa Rönnes olika rumstyper

Tisdag 21 Maj t.o.m Onsdag 22 Maj - Pris inkluderar moms.

Studio (2 vuxna) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna studio har pentry, matplats och tv.
Studio med terrass (6 vuxna) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna lägenhet har pentry, egen uteplats och ett vardagsrum med sittgrupp och tv.

Fler hotell i Ängelholm