Fredag
14
Juli 2023
Hjärnarps kyrka Ängelholm

Midnattssånger - Minna Weurlander och David Härenstam

Minna Weurlander - Accordeon
David Härenstam - Gitarr
Stefan Klaverdal - ljudkonst

Få instrument smälter samman bättre än gitarr och ackordeon och få instrument har samma unika klang av nostalgi, smärta, glädje och drömskhet. Historiskt lika genrefria och samtidigt lika älskade av publiken.
Midnattssånger är ett virtuost kammarmusikprogram inspirerat av natten med musik över och emellan genrer som jazz, tango, folkmusik och nutida konstmusik. Ni kommer att få höra musik av exempelvis Thelonious Monk, Pat Metheny, Astor Piazzolla och Stefan Klaverdal.
Minna föddes och växte upp i Finland men musiken förde henne till Sverige. Hon anses idag som en av Europas främsta accordeonister och arbetar med symfoniorkestrar, stråkkvartetter och teatrar i stora delar av världen.
David har efter en Advanced Diploma för Professor John Mills spelat in och medverkat på en lång rad internationellt framgångsrika skivor och har turnerat som solist och kammarmusiker i Australien, Kina och Europa.
Stefan är tonsättare och kyrkomusiker i Hjärnarp-Tåstarps församling, och bor i Hjärnarp och är festivalens konstnärlige ledare tillsammans med David Härenstam. Stefans gärning som tonsättare har lett till ett flertal internationella priser som t.ex. det prestigefulla IMEB i Frankrike och Prins Eugenes Kulturpris. Man kan också hitta Stefan musik på ett flertal CD-skivor och strömningstjänster. Stefan spelar också själv i stor utsträckning och prioriterar då gärna datorn som sitt instrument, men då oftast i kombination med ett annat traditionellt instrument.
Hemsida: www.inbetweenmusicfestival.se

Biljetter & tider

Fredag 14 Juli 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
Boenden närmast Hjärnarps kyrka natten mellan 14 och 15 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjärnarps kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Midnattssånger - Minna Weurlander och David Härenstam, Hjärnarps kyrka

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj