Torsdag
13
Juli 2023
Hjärnarps kyrka Ängelholm

Omsluten av kärlek - Annasara Lundgren med ensemble

Annasaras musik rör sig fritt genom olika genrer som pop, jazz och klassiskt minimalistiskt. Starkast kanske ändå är influenserna från just den klassiska musiken och särskilt den franska impressionismen. Annasara är själv utbildad klassisk violinist i grunden. Musiken är ofta drömsk och skiftar från minimalistisk enkel och ljus till mörkare komplexa harmonier.
Låten Surrounded by love som är inte bara namnet på denna konsert utan också den första singeln från Annasaras nya album Dear Body. Låten är tänkt att påminna om att vi alla är omslutna och innefattade av kärlek. Men då vi som människor glömmer bort detta självklara gång på gång så behöver vi bli påminda av varandra, av oss själva eller kanske av denna sång.
Annasara Lundgren är utbildad klassisk violinist och jobbade som symfonisk musiker och kammarmusiker i tio år innan hon gick vidare med sitt eget låtskrivande och började kompositionsstudier på Österlen 2018. Hon har sedan dess givit ut albumen Till dig som är barn (2018), Self love (2019) och Songs from sälshög (2020) på sitt egna bolag Annasongs. Hennes nya album Dear Body släpptes i september 2022.
Konserterna äger rum i vackra Birgit Nilsson-salen
Annasara Lundgren - piano och sång
Caroline Karpinska - violin
Jessica Strid - viola
Gäster:
Minna Weurlander - Ackordeon
David Härenstam - Gitarr
Stefan Klaverdal - ljudkonst
Hemsida: www.inbetweenmusicfestival.se

Biljetter & tider

Torsdag 13 Juli 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

14 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
Boenden närmast Hjärnarps kyrka natten mellan 13 och 14 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjärnarps kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Omsluten av kärlek - Annasara Lundgren med ensemble, Hjärnarps kyrka

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj