Valhall Park Hotel & Konferens

Valhall Park • Ängelholm

Valhall Park Hotel har en lång historia – från fruktträdgård till flygflottilj till Valhall Park. Hotellet ligger i en företagspark och etablerade sig här under 2003. Det som tidigare var elevhotell för JAS-piloterna huserar nu stommen av Valhalla Park Hotell. Under senare år har tillbyggnader skett för att utöka möjligheterna för fler hotell- och konferensgäster. Man kallar sig ”det personliga hotellet” och lever upp till det med en ypperlig service och en mycket spännande byggnad i en lummig miljö.

Valhall Park Hotel kan erbjuda 70 hotellrum varav 5 sviter. Rummen är mycket moderna med trägolv, ljusa väggar och stilrena möbler. Du finner här faciliteter så som badrum med dusch, kabel-TV samt fri uppkoppling via bredband. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkelrum standard, enkelrum business, dubbelrum standard, dubbelrum business eller svit. Vissa rum är tillgängliga för de med husdjur för en extra kostnad. Det går att ställa in extrasäng i alla rum.

På morgonen kan man njuta av en generös frukostbuffé i hotellets restaurang. Frukosten är inräknad i rumspriset. Restaurangen är, med undantag för frukosten, endast öppen för sällskap och konferensmåltider. Det går dock att beställa enklare rätter i baren under receptionens öppettider. På andra våningen finns ett gästkök där man kan stå för eget hushåll. Personalen rekommenderar gärna närliggande restauranger och kan anordna ridsafari och kanotturer.

Tillgängliga rum på Valhall Park Hotel & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Valhall Park Hotel & Konferens olika rumstyper

Lördag 27 Februari t.o.m Söndag 28 Februari - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Detta rum har kabel-TV, sittmöbler och ett badrum med dusch. Rummet rymmer inte någon extrasäng.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har kabel-TV, sittmöbler och ett badrum med dusch. Rummet rymmer inte någon extrasäng.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Business - 1 person - Gratis avbokning
Stort rum med modern inredning. Sällskapsdjur är inte tillåtna i rumstypen.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Business - Gratis avbokning
Stort rum med modern inredning. Sällskapsdjur är inte tillåtna i rumstypen.

Fler hotell i Ängelholm