• Evenemang idag
Lördag
9
Juli 2022
Heagården Ängelholm

Piazzollas sånger! Susanna Levonen & Nils-Erik Sparf med gäster

Förra årets tangokonsert på Heagården sålde snabbt slut och tyvärr fick många vända i dörren. Därför får ni nu i år en ny chans att lyssna till denna gigant bland genre-blandare!
Ingen har som Astor Piazzolla använt sig av olika genrer för att skapa nytt och unikt! Han förändrade inte bara en hel genre utan spred också sin version av tangon över hela världen och in i de musikaliska finrummen. Musikaliskt knöt argentinaren Piazzolla från och med 1950-talet an till såväl jazz som den tidens konstmusik och lämnade därmed den traditionella tangon till förmån för den nya stil som kom att benämnas Tango Nuevo.
I år kommer sopranen Susanna Levonen med ett passionerat intresse för tangon att presentera sin egen hyllning till den store tangomästaren Astor Piazzolla, något som SVT uppmärksammade med reportage. Levonen möter en av landets mest framstående violinister, Nils-Erik Sparf samt Kungliga Hovkapellets soloflöjtis Peter Fridholm, kontrabasisten Lauri Antila och gitarristen David Härenstam! Det blir en oförglömlig kväll i Piazzollas fotspår!
Gäster:
Susanna Levonen, sång
Nils-Erik Sparf, violin
Peter Fridholm, tvärflöjt
Lauri Antila, kontrabas
David Härenstam, gitarr och musikarrangemang

Tider:
Insläpp: 18:30
Start: 19:00
Spellängd: 90 min
Hemsida: inbetweenmusicfestival.se

Biljetter & tider

Lördag 9 Juli 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

74 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Heagården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Piazzollas sånger! Susanna Levonen & Nils-Erik Sparf med gäster, Heagården

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober