• Evenemang idag
Söndag
19
Juli 2020
Hjärnarps kyrka Ängelholm

Neoclassical, New Tide Orqestra

Hyllade New Tide Orquesta har sedan drygt två decennier stötts och blötts på turnéer genom Kina, Turkiet, Ryssland, Brasilien, USA och hela Europa. Deras fokuserade spelningar är något av ett akustiskt, dynamiskt och musikaliskt mästerverk man inte bör missa.

Med kompositören Per Störby Jutbring i täten, har New Tide Orquesta, på hittills åtta album och ett otal internationella turnéer, utvecklat en helt unik spelstil; en egensinnig blandning av modern kammarmusik, nuevo tango, minimalism och fri improvisation. De har genom år av turnerande, mutat in en alldeles egen plats på den internationella musikscenen och de har spelat på oräkneliga festivaler, klubbar och konserthus runtom i hela världen. Som ständiga outsiders känner de sig lika hemma i en konserthall i Peking, som på en rockklubb i Moskva, en tangoklubb i Buenos Aires eller en jazzklubb i Istanbul.

NTO är prisbelönta och älskade av en enad kritikerkår som rosat såväl liveframträdanden som album. 2016 släppte gruppen två album, Live in Rio och Spirits: Nursery Rhymes. Live in Rio for med rasande fart upp på topplisteplats nummer 1 på Kritiker.se, med inte mindre än 5.0 i snittbetyg!

"Så samspelta, självklara och rara är de att de jobbat ihop till stående ovationer från gråtmilda konserthus, tusenmannapublik och villkorslös kapitulation.” Göteborgsposten

Per Störby Jutbring – bandoneon, Livet Nord – violin
Josef Kallerdahl – kontrabas, Johanna Dahl – cello
Thomas Gustavsson – piano

Gäster: Samah Mustafa, Gunnar Backman, Peter Knudsen, David Härenstam
Tider:
Insläpp: kl 15:40
Start: kl 16:00
Spellängd: 1 timme och 40 min.

Biljetter & tider

Söndag 19 Juli 2020 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

457 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjärnarps kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Neoclassical, New Tide Orqestra, Hjärnarps kyrka

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter