• Evenemang idag
Söndag
19
Juli 2020
Hjärnarps kyrka Ängelholm

Neoclassical, New Tide Orqestra

Samah Mustafa är en enastående arabisk palestinsk sångerska. Hennes sång och musik präglas starkt av den orientaliska klassiska sången och arabisk folkmusik, hon kombinerar detta med modern popmusik och har utvecklat sin egna unika musikstil. I sitt eget band skriver, komponerar och arrangerar hon ambient, folkmusik och experimentell musik baserat på instrumentala och vokala loopar och målar fantastiska musikaliska bilder i sång och text.
Samah Mustafa turnerar ständigt i många olika projekt och över stora delar av världen, senast åren exempelvis Palestina, Marocko, Norge, Sri Lanka, Storbritannien, Spanien.
Och nu… kyrkan i Hjärnarp! Missa inte!
Gunnar Backman (bandlös gitarr, gitarr, loopar) har spelat i stora delar av världen och gjort sig känd för sina unika spelstil med liveloopar och fria improvisation.
Gunnar säger själv ”Jag spelar mer och mer friform baserat på ljud, loopar och delay nuförtiden. Jag har tidigare skrivit klassiska stycken, exempelvis en orgelkonsert som hade premiär i S: t Petersburg men också för kör och olika typer av kammarmusik.”
Gäster: Peter Knudsen, David Härenstam
Tider:
Insläpp: kl 15:40
Start: kl 16:00
Spellängd: 1 timme och 40 min.

Biljetter & tider

Söndag 19 Juli 2020 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

388 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hjärnarps kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Neoclassical, New Tide Orqestra, Hjärnarps kyrka

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter