• Evenemang idag
Torsdag
20
Februari 2020
Jarl Kulle Scenen Ängelholm

Musical Highlights Vol. 13

Musical Highlights Vol 13 Det bästa av över 20 musikaler
För många besökare, representanter ifrån media och fans har konserten varit nummer ett i åratal. Det kan knappt blir bättre! Detta är i alla fall intrycket av de recensionerna från publiken och media efter de senaste åren. "Musical Highlights" fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikal-älskare".

Endast höjdpunkterna erbjuds, för vilka man annars måste göra många och även kostsamma resor till de olika musikstäderna. Våra utmärkta engelskspråkiga sångare och sångerska, med framgångar på de stora musikal-scenerna, inspirerar i en nästan tre timmars rasande gala med sin fascinerande resa igenom musikalernas värld. Användningen av den senaste LED-tekniken stöder konserten effektivt och imponerande. Musikaliska höjdpunkter varje minut med uttrycksfulla röster och stor närvaro på scenen.
Om du gillar musikaler med alla olika musikstilar, är du på rätt ställe med "Musical Highlights" och kan se fram emot en underhållande och livlig kväll med bra röster och välkända sånger.
Tider
Insläpp: Kl 19.30.
Spellängd: Ca 3 timmar.
För mer information vänligen besök vår hemsida.
www.minkonsert.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

843 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
Boenden närmast Jarl Kulle Scenen natten mellan 30 och 31 Mars.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jarl Kulle Scenen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musical Highlights Vol. 13, Jarl Kulle Scenen

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars