• Evenemang idag
27-4
Okt-Nov 2018
Järnvägens Museum Ängelholm

Höstlovet på Järnvägens Museum

Vecka 44 är traditionsenligt både höstlovs- och kulturvecka i Ängelholm. Järnvägens Museum har laddat med roliga aktiviteter.

Lego och loppis
Vi tjuvstartar höstlovet med årets legohelg som går av stapeln lördag-söndag 27-28 oktober. Det blir utställning, uppvisning, försäljning och workshop i samarbete med Bricksway. Lika kul för såväl små som stora Lego-fantaster!
Om det inte är Lego som lockar så kanske vår bakluckeloppis på söndagen den 28 oktober kan vara någonting? Här finns möjlighet att sälja - eller fynda. Loppisen pågår mellan kl.10 och 13. Mer information finns på museets hemsida.

Fake news
Vad har hänt i museets utställning? Det har blivit fel på ett antal ställen. Vi utmanar våra besökare att lista ut vad det är som inte stämmer – med chans att vinna fina priser!

Utställning Tåg 422 – Katastrofen vid Getå
För 100 år sedan skedde Sveriges värsta järnvägsolycka genom tiderna vid Getå utanför Norrköping. Alla som inte har sett utställningen om katastrofen redan – ta tillfället i akt och gör det nu. Utställningen visas t.o.m 8 januari 2019.

Höstlovet på museet pågår 27/10-4/11 alla dagar kl.10-16.

I siffror

343 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter