• Evenemang idag
Torsdag
1
Mars 2018
Ängelholms bibliotek Ängelholm

Litteraturkväll: Immi Lundin

Immi Lundin är litteraturvetare och författare och har under många år föreläst och skrivit om läsecirklar och de positiva effekter som gemensam läsning kan ge. Hennes böcker på området inkluderar Cirkelbevis (2004) och nu senast Läsecirkelns lillla hjälpreda (2017).

Bokcirkeln är för många en trygg plats där man kan diskutera böcker och samtidigt utveckla sig själv genom att komma nära andra och dela funderingar om litteratur och livet. Men hur gör man för att skapa en bra och långlivad läsgemenskap?

Detta är startpunkten för Immis föredrag på Stadsbiblioteket som riktar sig till alla som är intresserade av att utveckla sin läsning och upplevelse av skönlitterära texter.

Fri entré. Ingen föranmälan!

I siffror

49 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
Boenden närmast Ängelholms bibliotek natten mellan 28 och 29 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ängelholms bibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Litteraturkväll: Immi Lundin, Ängelholms bibliotek

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj