• Evenemang idag
2-30
Maj 2018
ABF Ängelholm, Industrigatan 6 Ängelholm

Kreativ Workshop

Hej alla!
Den 2 Maj kl.18 - 20:15 börjar nya studiecirkeln
Kreativ workshop med SoulCollage® i Ängelholm.

Nästa datum: 16 Maj kl.18 - 20:15
Nästa datum: 30 Maj kl.18 - 20:15
Alla är välkomna!

SoulCollage® är ett enkelt, roligt och kreativt sätt att lära känna dig själv och att kunna uttrycka outforskade känslor och behov. SoulCollage® hjälper dig att förstå både dig själv och andra bättre.

Hur gör man SoulCollage® kort?
Tittar vi på en SoulCollage® workshop, ser man att en grupp människor bestämmer sig att ha lite tid för sig själva. De sitter vid ett runt bord, har sax och lim. De har kul och bländrar bland gamla tidningar och foton. Vissa av dem har rivit av några sidor med bilder, när de bläddrar i tidningar, några av dessa bilder lockade dem. De förstå inte varför, de känner känslomässig band till bilden och river en sida med den bilden, klipper noggrant runt bilden och limmar på ett SoulCollage® kort. Det är svårt att tro att det är så enkelt. Ändå kan svaren till frågorna vara mycket djupa. Den bästa delen är att den inre visdomen kommer från SoulCollage® korts ägarens inre värld. Inga spådamer eller spådomar är involverade!

Seena B. Frost, grundare av SoulCollage®, 2010 år skrev boken: „SoulCollage® Evolving: an Intuitive Collage Process for Self-Discovery and Comunity“. I boken beskriver hon olika sätt på hur olika samhälls grupper advänder SoulCollage® metoden.
När hon skapade SoulCollage®, förlitade hon sig på Fritz Perls gestaltterapi, Virginia Satir familjeterapi, Jungs psykoterapi och konstterapi.

Giedre Zideckiene är utbildad SoulCollage® handledare sedan 2014. Hon har även socionomexamen och studerar gestaltterapi.
„SoulCollage® hjälpte mig att förstå och utrycka mina känslor, drömmar, rädslor, behov, mina kända och okända delar av min personlighet, förstå vad som finns inuti mig och vad som stödjer mig och vad som håller mig tillbaka. Samtal med mina SoulCollage® kort hjälper mig att fatta beslut i det dagliga livet. När jag nu förstår mig själv bättre, kan jag även förstå andra människor. Jag vill visa SoulCollage® metoden för andra människor. Jag vill hjälpa dem att upptäcka deras egna inre visdom.“

Mer info om SoulCollage®: www.facebook.com/soulcollagesverige www.soulcollage.com, www.sieloskoliazas.lt

Avgift: 100 kr/tillfälle. Man kan anmäla sig till enstaka eller alla.
Anmäla sig till Giedre Zideckiene: giedre.venc@yahoo.com, 070-005 90 66.

I siffror

264 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

POPULÄRT I Ängelholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli