Fredag
6
April 2018
Rundelsgränd 2A Ängelholm

Meditation, inre ro och lycka - gratis föreläsning i Uppsala

Det är enkelt att förknippa lycka med yttre omständigheter eller andra människor. Men tänk om det är så att lycka är ett sinnestillstånd och nyckeln till lycka ligger just inom oss – i vårt sinne.

Genom att observera vårt sinne och genom att meditera kan vi successivt bli medvetna om vårt mentala och emotionella tillstånd och hur snabbt det förändras. Det som stressar oss och skapar oro är ofta kopplat till föreställningar om hur vi vill att omständigheterna eller andra människor ska vara.

På denna gratis föreläsning och meditation får du lära dig hur du hittar en mer varaktig lycka, och en inre frid, som hjälper dig att bevara ett inre lugn oavsett livets skiftande omständigheter.

Den här introkvällen fungerar som en perfekt förberedelse till kursen “Lugn” som börjar 9 april 19:00-20:30.

Om läraren:
Kajsa Norbäck är född och uppväxt i Uppsala. Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på Tara Center i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa utbildar sig i beteendevetenskap och psykologi på Uppsala universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.

FRI ENTRÉ (föranmälan krävs, begränsat antal platser)

Alla är varmt välkomna!

Tid: 18:00-19:30

https://www.eventbrite.com/e/gratis-forelasning-och-meditation-tickets-41305525940

I siffror

506 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter