Lördag
2
December 2017
Rundelsgränd 2A, SE-753 12 Uppsala, Sverige Ängelholm

Lördagskurs i meditation: ett stressfritt liv

I dag lever vi under sådan press och intensitet att även de starkaste av oss känner av trycket. Fler och fler känner sig trötta, stressade och irriterade, vilket påverkar både vår egen livskvalitet och hur vi relaterar till andra människor. Men det finns fungerande verktyg – enkla utprövade metoder för att arbeta med sinnet, vilka kan skydda dig från vad än livet ger.

Den här kursen lär ut dessa praktiska metoder för att slippa stress, dåliga vanor och negativitet som tynger oss. Det vi i stället utvecklar är en inre ro och ett lugn som ger oss så många fördelar. Istället för att bli distraherade och nedtyngda blir vi kreativa, fokuserade och effektiva. Istället för att bli irriterade och trötta blir vi energifyllda, lyckliga och tålmodiga. Våra relationer blir bättre och vi upptäcker att det är möjligt att bli rofyllda och fria från stress - mitt i våra dagliga upptagna liv.

Alla är välkomna, oavsett förkunskaper.

Pris: 395 kr (20% rabatt för studenter och pensionärer)

Om läraren:
Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

I siffror

32 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter