Tisdag
21
November 2017
Rundelsgränd 2A, SE-753 12 Uppsala, Sverige Ängelholm

Tisdagskurs: meditation och visdom

Den här tisdagskursen erbjuder en praktisk guide till buddhistisk meditation och positivt tänkande. Genom de kraftfulla Lamrim-meditationerna från Den nya Meditationshandboken utvecklar vi vår förmåga att kontrollera vårt sinne och frigöra oss från negativa tankar och attityder så att vi kan möta livets och vardagens utmaningar på ett positivt och konstruktivt sätt.

Vi fördjupar vår förmåga till att leva med ett enastående gott hjärta och tränar i vår förmåga till stilla bestående uppmärksamhet och koncentration. Dessutom fördjupar vi oss i djupa teman såsom verklighetens sanna natur, vilket ger oss visdomen och friheten att skapa det liv vi vill ha.

Varje kurskväll består av två vägledda meditationer och en inspirerande och praktisk föreläsning. Kursen är öppen för alla och du behöver ingen tidigare erfarenhet för att ta del av kursen.

Pris:
4-veckors kurs från 21 nov 520 kr (20 % rabatt för studenter och pensionärer)

Om läraren:
Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

I siffror

106 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter