Lördag
21
Oktober 2017
Rundelsgränd 2A, SE-753 12 Uppsala, Sverige Ängelholm

Lördagskurs i meditation: åtta steg till lycka

På vår första helgkurs i Uppsala kommer vi att få en introduktion till boken Åtta steg till lycka som är en sammanfattning av den buddhistiska vägen av kärleksfull vänlighet.

Genom rogivande meditationer och intressanta föreläsningar kommer vi att lära oss hur vi kan utveckla och behålla ett genuint vänligt hjärta gentemot andra. Dessutom kommer vi att lära oss praktiska sätt att använda Buddhas tidlösa visdom för att förvandla livets utmaningar och svårigheter till värdefulla och befriande andliga insikter. Genom dessa metoder kan vi finna en djup inre ro, överkomma problem och svårigheter med ett glädjefyllt sinne och förverkliga vårt mänskliga livs fulla potential.

Alla är välkomna, oavsett förkunskaper.

Pris: 395 kr (20% rabatt för studenter och pensionärer)

Om läraren:
Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

I siffror

68 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter