Söndag
28
Augusti 2016
Stortorget Ängelholm Ängelholm

Ängelholms Halvmaraton

Välkommen till ett naturskönt Ängelholm, från sin bästa sida.

Söndagen den 28 augusti 2016 blir det löparfest i centrala Ängelholm, med start och mål Stortorget. Loppet arrangeras av Ängelholms IF och FK Snapphanarna i samarbete. Banan är speciellt framtagen för att fira Ängelholms 500-års jubileum och kommer att bjuda på många fina vyer i och omkring Ängelholms centrum. Banan är kontrollmätt och är 21 097,5 m lång. Eliten är välkommen, prispengar kommer att finnas! Loppet kommer även att erbjuda stafett form av en duo.

Loppet kommer att starta klockan 12:00 den 28 augusti.
Extra utmaning 2016 blir att springa samtliga av Ängelholms tre lopp; Änglamilen i maj, Ängelholms halvmaraton i augusti och Lergöksloppet i september. Ni som gör detta är med i utlottning av extra fina priser. Utöver det kommer man även att få en tröja.

I siffror

109 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1700 st

har besökt evenemanget på Ängelholm.com
Boenden närmast Stortorget Ängelholm natten mellan 17 och 18 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stortorget Ängelholm). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ängelholms Halvmaraton, Stortorget Ängelholm

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ängelholm.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ängelholm. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter